"ALANINDA UZMAN EKİPLERİYLE HİZMET VERİYOR”
Elazığ merkezli enerji şirketi olan Mavi Elektrik Enerji ve Danışmanlık; Solar Aydınlatma ürünleri ana bayisi olarak hizmet vermektedir. Alanında uzman ekipleriyle hizmet verirken; proje yönetimi ve danışmanlık hizmetleri, inşaat taahhüt işlerinde büyük projelere imza atmıştır. Mavi Enerji Güneş Enerjisi Sistemleriyle elektrik faturalarınızdan tasarruf sağlıyor”


“EN İYİ HİZMETİ SUNUYOR”
Mavi Elektrik Enerji ve Danışmanlık; “Solar aydınlatma ürünleri; elektrik alçak gerilim, orta gerilim, trafo, inşaat taahhüt işleri, proje yönetimi ve danışmanlık hizmetleri, Güneş Enerji Sistemleri (GES), toptan-perakende elektrik malzeme satışında öncü bir rol oynarken, alanında uzman ekipleriyle en iyi hizmeti sunuyor. 


“TÜRKİYE’DE BÜYÜK PROJELERE İMZA ATIYOR”
Türkiye geneli büyük projelere imza atan Mavi Elektrik Enerji ve Danışmanlık; “Güneş enerji santrallerinde 10 kiloWatt'dan başlayıp 30 megaWatt ' Lara kadar Türkiye geneli büyük projelere imza atan mavi enerji ve inşaat alanında da projelere imza atmanın haklı gururunu da yaşıyor” 


“ELEKTRİK FATURASINDA TASARRUF ETMESİNİ SAĞLANIYOR”
Yenilenebilir alanda kendisini kanıtlamış bir firma olan Mavi Elektrik Enerji ve Danışmanlık; “Birçok evin işletmenin elektrik faturasını sıfırlamıştır. Yurtdışından ithal ettiği solar sokak lambalarını ülkemizin her bir köşesine gönderip vatandaşların elektrik faturasında tasarruf etmesini sağlıyor. Toptan ve perakende ürün satışında sektörün en kaliteli ve en uygun maliyetli ürünlerini piyasaya sunmayı hedefleyen firmamız, alanında uzman ekipleriyle hizmette kaliteyi en üst seviyede tutuyor” 


“MAVİ ELEKTRİK ENERJİ VE DANIŞMANLIK”
Mavi Elektrik Enerji ve Danışmanlık ; “Misyonumuz; Güvenli, yüksek kaliteli ve uygun maliyetli projeleri tasarlamak, uygulamak ve zamanında tamamlamak, müşterilerimiz ile anlaştığımız iş programına uymak, tüm bunları gerçekleştirirken net çözüm üretimi ile iletişimi kolay bir şirket olmak. Vizyonumuz; Dünya genelinde hizmet veren mühendislik firmaları arasında en iyi ve yenilikçi firmalardan biri olmak. Değerlerimiz; yenilikçilik ve kalite, güvenilirlik, üretkenlik, iş güvenliği, iş birliği."