Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
SİYASET

MHP Elazığ SKM Başkanlığı’na Susmaz getirildi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığına Behçet Susmaz getirildi.

MHP Elazığ SKM Başkanlığı’na Susmaz getirildi
Paylaş:

31 Mart 2024'te gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçiminde, MHP Elazığ İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığına Hikmet Behçet Susmaz atandı.
MHP Elazığ İl Başkanı yunus bal konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "31 Mart 2024'te gerçekleşecek ve tarihi öneme sahip olan Mahalli İdareler Seçiminde, MHP Elazığ İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığını Ülkücü Hareketin Elazığ’daki Mihenk Taşı, Ülkü Ocakları, İl ve Belediye Eski Başkanımız, Saygıdeğer Büyüğümüz Sn. Hikmet Behçet Susmaz üstlenmiştir. Hayırlı mübarek olsun.. Sefer bizden, zafer Allah’tandır. Gayret bizden Tevfik Allah’tandır" dedi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Canpolat aday adayı olduğunu açıkladı

Akışın sonuna geldiniz.