Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
SİYASET

Saadet Partisi ilçe kongrelerine devam ediyor

Maden İlçe Başkanlığına Zülküf Sinanoğlu seçildi

Saadet Partisi ilçe kongrelerine devam ediyor
Paylaş:

Saadet Partisi 8. Maden Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Burhan Sadak’ın divan başkanlığını yapmış olduğu kongrede konuşan Sadak;  
Türkiye’nin en büyük sorunu mevcut iktidardır muktedir olanlar emekliye 2000 TL asgari ücretliye ise sıfır zammı reva görüyor. Bu insanların nasıl hayatını idame ettireceğini düşünmüyorlar. İktidar sahiplerinin tek düşüncesi BOP yani büyük İsrail projesini layıkıyla yerine getirmektir. dedi.

Maden İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Zülküf Sinanoğlu ise;Maden artık yaşanabilir bir şehir olmaktan çıkmıştır, her geçen gün bir esnaf arkadaşımız kepenk kapatıyor, ilçe terkediliyor. İlçeye yatırım yapıp kalkındırmak biryana ilçemizdeki hali hazırdaki yapılar satılıyor. Kısa bir süre önce satılan Maden devlet hastanesi binası buna bir örnektir. Mevcut Milletvekilleri Maden’e gelip konuşup vaatlerini sıralıyor, halkın gazını ve oyunu alıp gidiyor. Sonuç ise ortadadır. Maden hayalet şehre dönüşmüş durumdadır. Biz bu konuda Saadet Partimizin iktidarıyla Madenimizin ayağa kaldırılabileceğinden eminiz ve bu nedenle Saadet Partimizi Madende birinci parti yapmak için yönetimimle birlikte kapı kapı gezip davamızı anlatacağız. dedi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.