İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, seçim çalışmaları kapsamında Köfteciler Sokağı ve Büyük Çarşı’da esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.
İl teşkilatının da eşlik ettiği seçim gezilerinde Başkan Adayı Özgül’e vatandaşlara kendisi ve projeleri hakkında bilgiler verdi.
“GENÇLERİMİZ GELECEKLERİNE UMUTLA BAKACAK”
Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, “Bugün seçim çalışmalarımız kapsamında Köfteciler Sokağını ve Büyük Çarşıyı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik ve projelerimiz hakkında bilgiler verdik.
“GENÇLERİMİZİN BARINMA SORUNU KALMAYACAK”
“Ülkemizin en önemli üniversitelerinden biri olan Fırat Üniversitesinde okumak için ilimize gelen öğrencilerimizin İyi Partimizin belediyeciliğinde barınma sorunu olmayacak. Yapacağımız,   yeni yurtlarla öğrencilerimiz güvenli ve sağlıklı barınma imkanına kavuşacak”.
“KYK BORÇLARINI SİLECEĞİZ”
“Gençlerimizin en önemli sorunlarından biri olan KYK borçlarını Belediyemiz tarafından ödeyeceğiz. Gençlerimiz üniversite hayatını bitirdikten sonra iş hayatına atılmadan KYK borçları gençlerimizi olumsuz şekilde etkiliyor. İyi Partimizin belediyeciliğinde gençlerimiz üniversite hayatını bitirdikten sonra geleceğe borçsuz umutla bakmasını sağlayacağız”.