31 Mart’ta yapılacak yerel yönetim ve mahalli idareler seçimleri yaklaşırken adaylar da seçim çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, Vali Fahri Bey ve BAĞ-KUR Caddelerindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
İyi Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar ve il teşkilatının da eşlik ettiği seçim gezilerinde Başkan Adayı Özgül’e vatandaşlardan büyük destek geldi.
VATANDAŞLAR, GENÇ VE YENİ YÜZLER GÖRMEK İSTİYOR
Vatandaşların ve esnafların sorunlarını dinleyen İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül’e çoğu vatandaşlar; “Siyasette sizin gibi yeni ve genç yüzler görmek istiyoruz. Her seçimde aynı insanları görüyoruz. Gençlerimize şans vermemiz gerekiyor” ifadelerine yer verdiler.
“ELAZIĞ’IN İYİ YÖNETİME İHTİYACI VAR”
Seçim gezisi sonrası açıklamalarda bulunan İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, “Bugün il teşkilatımızla birlikte Vali Fahri Bey ve BAĞ-KUR Caddelerindeki esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın, partimize ve şahsıma ilgi alakalarından dolayı çok mutluyuz. Vali Fahri Bey ve BAĞ-KUR Caddelerimiz eski günlerini arıyor. Esnafımız iş yapamamaktan dert yanıyor. İnşallah 31 Mart akşamı Elazığ’da ve ülkemizde İyi Kadrolar göreve gelecek. Çünkü  Elazığ’ın iyi yönetime ihtiyacı var. İlimizin önemli caddeleri arasında yer alan Vali Fahri Bey ve BAĞ-KUR Caddelerini eski görkemli günlerine dönmesi için çalışmalar yapacağız. Vatandaşlarımız kaygılanmasın. Genel Başkanımızın önderliğinde iyi kadrolar çok sayıda belediyemizde görevi 31 Mart’ta devir alacak. Ve adil şeffaf yönetim gelecek” ifadelerine yer verdi.