Saadet Partisi Başkan Adayı Akın, seçim ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Adayı Akın saha çalışmaları kapsamında şehrin batı bölgesinde bulanan Çaydaçıra, Cumhuriyet ve Zafran mahallesinde seçim gezilerini yoğunlaştırdı. Akın yaptığı esnafı ziyaretlerinde vatandaşlarla birebir bir konuşarak Elazığ'ın  kalkınması ve işsizlik sorununa yönelik hazırladığı projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 
 Elazığ'daki işsizlik ve geçim sıkıntısını sorununa çözüm üretecek projeleri hayata geçireceğini ifade eden Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın"Hepinizin evinde ya torunu, yiğeni, kardeşi veya bizzat kendiniz Elazığ'da İŞKUR'a kayıtlı 30 bin gencimiz işsiz. Biz bu gençlerimize yönelik yatırımlar inşallah iş alanı açacağız, ve gençlerimizin aile ve yuva kurup bir geleceğe sahip olmasını sağlayacağız. Sizlerin üzerindeki geçim sıkıntısını kaldırmak için bir takım yatırımlarımız olacak. Bunlar nedir diye soracak olursak? Halk ekmek fabrikasını kuracağız. Her mahallenin büyüklüğüne göre en az birer, ikişer ve üçer halk ekmek büfeleri kurulacak. Temel gıda olan ekmeğe ucuz bir şekilde erişebileceksiniz"dedi.

"BELEDİYECİLİK LİYAKAT VE TEKNİK BİLGİ İSTER"
Hizmet gelmesi için aday kriterine dikkat edilmesini gerektiğini dile getiren SP Elazığ Belediye Baskan Dayı Abdullah Akın"Şehrül Emin ve sonuçta bir belediye başkanı seçiyorsunuz. Orada teknik bilgiye sahip biri lazım. Diyelim ki siz ameliyat olacaksınız, doktor yerine kasaba gider misiniz? Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan ve Turgut Özal mühendisdi. Bu seçim partilerin seçimi değil, adayların seçimidir.Hangi aday liyakatliyse, hangi adayın projeleri varsa onu desteklersek inşallah bu sorunlardan kurtuluruz. Ama şunu yapmazsak bu problemler devam eder.Yani benim partim birinci olsun isterse kapımda bir kürek asfalt olmasın, çoluk ve çocuğum da işsiz olsun. Bende hiçbir hizmette almayayım. Dediğimiz zaman hiçbir sorunumuz çözülemez"
SP Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Zafran mahallesinde kendisiyle konuşan çocuklara seçildiği takdirde mülkiyeti belediyeye ait olan 7 bin metrekarelik alanda  sosyal tesis ve yüzme havuzu yapacağı sözü verdi.