2019 Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den Ağın Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçilen Mustafa Kaya, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Ağın İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı için resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Kaya, başvuru dilekçesini MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ve MHP Ağın İlçe Başkanı Emre Özer’e teslim etti.
KAYA: HİZMETİMİZ AYNI KARARLILIKLA DEVAM EDECEK
Aday adaylığı müracaatının ardından değerlendirmelerde bulunan Mustafa Kaya, “Güzel ilçemiz Ağın’a hizmet için mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden Ağın İl Genel Meclis Üyeliğine aday adaylık başvurumuzu yaptık. Rabbim bizi mahcup etmesin. Ağın’da yıllardır siyasetle iç içeyiz. 2019 yılında yerel seçimlerde partimiz bizi belediye meclis üyeliği için uygun gördü. Halkımızın teveccühü ile seçildik ve Ağın Belediye Başkanımız Ali Uslu öncülüğünde ilçemize kalıcı hizmetlerimiz oldu. Durmak yorulmak bilmeden Ağınımızı daha ileriye götürmek için çalıştık.  2024 yerel seçimlerinde de partimiz uygun görürse İl genel meclis üyeliğine talibiz. Bu noktada ilçemize hizmet konusunda aynı kararlılıkla devam edeceğiz.” dedi. 
MHP Ağın İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Mustafa Kaya, 31 Mart 2024’te yapılacak seçimlerin ülkeye, Elazığ’a ve Ağın’a hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.