Muhtar adayı Aydın Mercan: “ Şehirin güzide mahallesi Abdullah paşa bireyleri olarak kaliteli bir hizmet herkesin hakkıdır. Ya Allah Bismillah ya nasip dedi. Abdullahpaşa Mahallesi’nde 46 yıldır yaşayan 1977 doğumlu Aydın MERCAN, yaşadığı mahalleye hizmet etmek, mahallesini daha  yaşanabilir konfora kavuşturmak, güzelleştirmek için Abdullah paşa Mahalle Muhtarlığına aday olduğunu vurguladı”

Abdullahpaşa Mahallesi bireylerinin yaşadığı sorunlara ve taleplere gerçek manada hakim olduğunu söyleyen Aydın MERCAN, “Kaliteli bir hizmet mahallemizin hakkıdır” diyerek Abdullah paşa Mahallesi muhtarlığına aday olduğunu kamuoyuna duyurdu. “Kaliteki bir hizmet mahallemizin hakkıdır” sloganıyla çıktığı muhtarlık adaylığı yolunda başta mahalleliden olmak üzere tüm dost ve sevenlerden destek beklediğini vurgulayan Aydın MERCAN, mahallemin yaşlısı genci, öğrencisi ve tüm bireyleri muhtara ihtiyaç duyan herkes için çalışacağının sözünü altını çizerek kısaca şunları ifade etti.

“Abdullah paşa Mahallemizin güzide ve seçkin bireyleri, Doğduğum yani 1977 yılı itibariyle Abdullah paşa Mahallesinde sizlerle birlikte yaşamaktayım. Evliyim, 1 kız, 2 erkek babasıyım. 25 yıl Elazığ belediyesinde görev yaptığım birimlerde başarıyla hizmet verdim. Dolayısıyla belediyedeki görevim devam ediyor. Doğduğum günden beri Abdullah paşa mahallemizde ikamet etmekteyim. Olurki Mahallemizin teveccühü ve Yüce yaradan Allah CC izni ile bu göreve seçildiğim takdirde mahallemize gece gündüz hafta sonu demeden çalışacağım ve hizmet getirmeye gayret edeceğim.

Yıllardır mahallemizde kangren olmuş her ne eksiklik varsa yapmaya söz veriyorum.. Gerek mahallemde gerekse de Belediyemizde Beni tanıyan bireyler bilir ki hizmet aşkıyla çalışkan, görev verilen birimlerde istikrarlı disiplinli ve azimli görev yapan biriyim. "Kaliteli bir hizmet mahallemizin hakkıdır." sloganıyla Abdullah paşa mahallemizde bir kardeşiniz olduğumu, Mahallemizde ihtiyacınız olduğu her an bütün sorunlarınızı istişare ile dinlemek,  Mahallemizin her sıkıntısını üst mercilerle irtibat halinde problemleri çözmeye, mahallemizin hak ettiği güzelliğe kavuşturulduğu, daha yaşanır ve müreffeh hale gelmesi için çalışacağıma söz vererek Abdullah paşa Mahallesi muhtar adaylığımı açıkladığımı bildirir. Saygılar sunarım” dedi