İl Belediye başkanları belli olduktan sonra ilçelerde de adaylar belli olmaya başlayacak.
Elazığ Merkezde belediye seçimleri çok hareketli geçeceği şimdiden kendini hissedilirken Elazığ’ın ilçelerinde seçim heyecanı şimdiden başlamış.
En çok heyecan yaşanacak ilçelerin başında Baskil geliyor. Cumhur ittifakı ortakları Ak Parti ve MHP Baskil ilçesinde kıyasıya bir yarış yaşayacak.
Şuanda, Ak Parti’de bulunan Baskil Belediyesini MHP almak için büyük bir mücadele vereceği şimdiden görünüyor.
MHP’den Baskil Belediye Başkanlığı için 4 isim müracaat etti. Bunların en dikkat çekeni de eğitimci Ahmet Kürüm…
Baskil İlçesinde en genç belediye başkan adayı olan Ahmet Kürüm seçim çalışmalarına 6-7 ay önce başlamış ve aralıksız şekilde de devam ediyor.
“BAŞKAN ADAYI KÜRÜM’ÜN AÇIKLAMALARI BASKİL’DE HEYECAN YARATTI” 
Başkan Adayı Kürüm, Geçen günlerde Haber Elazığ Youtube kanalında yaptığı açıklamalar ilçede heyecan yarattı.
Neden mi heyecan yarattı! Çünkü Başkan Adayı Kürüm Başkan Olması taktirde ilçeye 18 tane büyük yatırım getireceğinin sözünü verdi. Kürüm, açıklamalarında ayrıca belediyenin yapması gereken işleri kesinlikle proje olarak görmediğini ifade etti. “Kaldırım yapmak şebeke sularını yenilemek yol yapmak bunlar zaten belediyelerin asil görevidir” dedi.
“BASKİLLİ VATANDAŞLAR: MHP, KÜRÜM HOCAYLA SEÇİMİ KAZANIR”
Baskil’de iki kişi bir araya geldi mi seçim hakkında konuşmalar başlamış. Baskilli vatandaşlar; “Baskil’de bu seçim Cumhur ittifakı adayları arasında geçecek gibi görünüyor.2019 seçimlerinde Ak Parti kazandı. Eğer adaylar değişmese büyük ihtimalle seçimi yine Ak Parti kazanır görünüyor. İlçe halkı, genç ve yeni yüzlerin aday olmasını istiyor. Ahmet Kürüm gibi genç bir kardeşimiz var, 100’lerce öğrencilerimize kitap desteği verdi. Haftanın hemen her günü ilçe halkı ile iç içe. O gün açıklamalarını izledik. İlçemize 18 tane yatırım sözü verdi. Baskil’imizin yatırıma ihtiyacı var. Biz Ahmet Kürüm’ün MHP’nin adayı olursa seçimi kazanacağına inanıyoruz. Eski adaylar olursa seçim sonucu kesinlikle Baskil’de değişmez” ifadelerine yer verdiler...