Elazığ için hazırladığı projelerini Elazığ kamuoyu ile paylaşan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Akın, saha çalışmaları kapsamında Çatalçeşme mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinlediği vatandaşlara Elazığ için hazırladığı 40 stratejik ve 10 tamamlayıcı projesi hakkında bilgi verdi.
Elazığ'ın kalkınması adına önemli projeleri olduğunu dile getiren Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın" Muhterem belediye meclis üyemiz Emrah Yüksel bey, muhterem hemşehrilerim, muhterem gence kardeşlerim, emekli abilerim ve  muhterem teşkilat mensuplarımız hepiniz hoşgeldiniz sefa getirdiniz. Sizlere hayırlı akşamlar diliyorum. Sorunları çözmek için 40 tane stratejik proje hazırladık. Bununla birlikte 10 tane tamamlayıcı proje hazırladık,  huzurlarınıza geldik"dedi.
GENÇLERİMİZE İŞ ALANI AÇACAĞIZ !
Ahlak ahlak diyerek ahlak oturmaz. Ahlak’ın gereğini yerine getirmek gerekir. 30 bin gencimiz işsiz ! Siz gencinize iş alanı açmazsanız aile kuramaz, aile kuramazsa ahlak çöker. Biz yapacağımız yatırımlarla gençlerimize inşallah iş alanı açacağız. 
"DOĞUKENT HILALKENT TRAMWAY HATTI İLE TÜM MAHALLELERİMİZİ CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ" 
Şehir içi ulaşımını konforlu hale getirmek için ulaşım projelerini hayata geçirecekleri belirtilen Akın"Diğer taraftan Doğukentten, Hilalkente kadar bir tramvay hattı yapacağız. Bütün mahalleri birbirine bağlayacağız. Tek vasıtasıyla Doğukentten binen bir kardeşimiz Hilalkente kadar gidebilecek. Bura da üniversitede okuyan kardeşimiz tek vasıtasıyla Doğukentten bindiği gibi üniversiteside inebilecek. Yine Hilalkente yaşayan bir vatandaşımız rahatsızlandığı zaman şehir hastanesine tek vasıtasıyla gelebilecek. Şimdi size soruyorum? Siz Doğukentten çıktığınız zaman kaç vasıtasıyla Hilalkente gidebilirsiniz? Sayısı belli değil. Kaç dakikada gidebilirsiniz? Zamanı belli değil. Şimdi bir adam gelip niye Doğukentten bir ev, arsa alsın veya bir ticarethane açsın? Bütün mahallelerimizi  cazip hale getirebilmek için inşallah Doğukent Hilalkent tramvay hattını kuracağız"diye sözlerine son verdi.