İyi Parti’nin Türkiye’deki en genç belediye Başkan Adayı olan İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, İyi Parti’nin grup toplantısına katıldı.
Grup Toplantında açılış konuşması öncesi İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül’ü, partililere tanıttı.

Başkan Adayı Burak Özgül’ün elini havaya kaldıran Genel Başkan Meral Akşener, İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül’e  “İnşallah Elazığ’ı kazanacaksın” dedi.


GENEL BAŞKAN AKŞENER, BURAK ÖZGÜL’LE ÖZEL GÖRÜŞTÜ 
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısı sonrası Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül’ü makamında kabul ederek özel bir görüşme gerçekleştirdi.
İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, Genel Başkan Akşener’e yapacağı seçim çalışmaları, projeleri ve Elazığ’ın sorunları hakkında bilgi verdi.
AKŞENER “ELAZIĞ’I ÇOK SEVİYORUZ”
Partisinin en genç belediye başkan adayına çok güvendiklerini ifade eden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmalarında Başkan Adayı Burak Özgül’e başarılar dileyerek “Elazığ’ çok seviyoruz, 31 Mart’tan sonra Elazığ için en iyisi olacak” dedi.