Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
EĞİTİM

Elazığ’da 60 kursiyere biyosidal eğitimi verildi

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘biyosidal ürün uygulayıcı eğitimi’ düzenlendi.

Elazığ’da 60 kursiyere biyosidal eğitimi verildi
Paylaş:
Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ‘biyosidal ürün uygulayıcı eğitimi’ düzenlendi.
Elazığ İl Sağlık Müdürlüğünce ’Biyosidal Ürünlerin Kullanım Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmelik kapsamında, belediyeler, il özel idare ve uygulama firmalarında biyosidal ürün uygulaması yapacak personele yönelik "biyosidal ürün uygulayıcı eğitimi" düzenlendi. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından müdürlük konferans salonunda düzenlenen eğitim sırasında katılımcılara dezenfektanlar, biyosidal ürünler, ürün etiketleri, halk sağlığı zararlıları, biyosidal ürün kullanım usul ve esasları, kronik ve akut zehirlenmeler, ilk yardım, taşıma teknikleri, antidotlar, biyosidal ürün etiket değerlendirmeleri, biyosidal ürün depolanması ve uygulama konularında yapılan sunumlarla çeşitli bilgiler verildi.
Teorik ve uygulamalı olarak 3 gün devam eden program sonunda, Malatya, Kahramanmaraş, Osmaniye, Erzincan, Diyarbakır ve Elazığ’dan eğitime katılan 60 kursiyere sertifika verildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EĞİTİM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.