Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
EKONOMİ

Elazığ OSB ile THY arasında protokol imzalandı

Protokolü Elazığ OSB Bölge Müdürü Mehmet Yaşar Demirel ve THY Elazığ sorumlusu Nusret Yegen imzaladı.

Elazığ OSB ile THY arasında protokol imzalandı
Paylaş:

OSB Bölge Müdürü Mehmet Yaşar Demirel şunları belirtti: "Elazığ OSB firmalarını kapsayan uçak kargo taşımalarında %20 indirim protokolü imzalanmıştır. İndirim THY uçak kargoyu ilk kez kullanacak firmalarımız için geçerli olup en az 500 kg taşımayı kapsamaktadır. Sanayicilerimiz için son derece önemli olan bu protokolü imzalamamızda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz, her iki taraf içinde hayırlı olsun" dedi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Bitlis’te 4,5 büyüklüğünde deprem

Akışın sonuna geldiniz.