Partilerin, Aday adayları kendilerini anlatmaya ve projelerini açıklamaya devam ediyor.
Elazığ Merkezde hareketli geçmesi beklenen seçimler ilçelerde de yaşanacak.
Elazığ’ın önemli ilçeleri arasında yer alan Baskil İlçesinde yerel seçimlerde heyecanın yaşanacağı şimdiden belli oluyor.
3 Ocak Çarşamba Günü Kanal 23’te yayınlanan “Seçime Doğru” programının konuğu CHP Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Veli Baygeldi oldu.
İlimizin genç ve başarılı gazetecilerinden olan Bera Nur Cam’ın konuğu olan Aday Adayı Baygeldi, programda kendisi hakkında bilgiler verdikten sonra diğer aday adaylarının projelerini tiye aldı.


“GÜRSEL BEYLE GELELİM SİZİN SİYASİ TIKANIKLIĞINIZI ÇÖZELİM”
Baskil’in 20 yıldır kayıp içinde olduğunu dile getiren CHP Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Veli Baygeldi, diğer partilerin aday adaylarının projelerini sert dille eleştirdi.
Aday adayların projelerini sıralayan Baygeldi; “Bizim, sahilde balıkçılarımıza bir soğuk hava deposu tahsil edecek üretim projemiz yok, TOKİ’ler arasında 3 TL’ye minibüs koyacak projemiz yok, bunlar hepsi çılgın projeler, vatandaşlarımız iyi dinlesinler kanalizasyonlara bağlantılar yapacağız projeleri gibi halkımızın karşısına çıkmaları bizi üzüyor. Baskil’imizin orta yerine İstanbul Büyük Şehir Belediyemizden aldığı görselle çift kabinli bir wc projeleri var bunu planlıyorlarmış ama bizim böyle projemiz yok. Öğrencilere ulaşım ücretsiz olacakmış bu projeyi destekliyorum.20 yıldır iktidarda olan parti var. Belediye sizde, il belediyesi sizde, bakanlar sizde, milletvekilleri sizde ve cumhurbaşkanı sizde söylem şu “Siyasi tıkanıklık var” söyleyin bize Gürsel Beyle gelelim sizin siyasi tıkanıklığınızı çözelim”
“HAYALLER PARİS, YAŞANTI SOMALİ” 
Taşıma oyların Baskil’in kaderini değiştirdiğini ifade eden CHP Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Veli Baygeldi; “Biz, kendimizi tanıttıktan sonra projelerimizi açıklayacağız. Mor Ahron Kilisesi tamiri gibi projem yok, benim önceliğim Abdulvahap Gazi Hazretleri olacaktır. Semt pazarı projeleri varmış bu görselleri nereden almışlar hayaller Paris, yaşantı Somali…
Belediye Başkanı vatandaşla kendi arasına tampon koymaması gerekiyor. Çıkmış aday adayı  “Ben başkan seçilirsem halkla benim aramda birim kuracağım. Gidip insanları dinleyecek” Ya Baskil küçük bir yer, büyük metropolde yaşamıyorsun. Siz neden kendinizi ulaşılmaz görüyorsunuz. Neden kendinizi yukarıda görüyorsunuz… Aday adayı çıkmış şemsiyeli sokak yapacakmış ben sadece bu projeleri görünce bir şey söylemek bile istemiyorum” 
Aday Adayı Veli Baygeldi, diğer parti aday adaylarının projelerini eleştirirken kendi projelerini açıkladıktan sonra vatandaşlar ve eleştirdiği aday adayları, Baygeldi’nin projeleri hakkında neler söyleyeceği şimdiden merak konusu oldu.