31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerine aylar öncesinde başlayan MHP Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kürüm, Baskil’de Esnaf, vatandaş ve kanaat önderlerine ziyaretini sürdürüyor.
“31 MART’A KADAR SAHADAYIZ”
Aday Adayı Ahmet Kürüm, “Adaylarımız çok yakında belli olacak. Her zaman söylediğimiz gibi bizde ben yok, biz varız. Şahsım aday olsun olmasın biz, 31 Mart seçimlerinde ilçemizde partimizin kazanması için gece gündüz çalışacağız. Ben ve ekibim aylar öncesinden seçim çalışmalarına başladık ve hala aralıksız şekilde de sürdürüyoruz. İlçemizde tüm esnaflarımızı vatandaşlarımızı ziyaret ettik ve taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızın isteklerini not aldık. Görev bizlere nasip olursa esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın tüm sorunlarını çözeceğiz. İlçemizde bulunan tüm okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya geldik. Eğitimci olmam ve gelecek nesillerimize önem verdiğimizden dolayı “Eğitim benim kırmızı çizgim” bu sebeple ilçemizin öğrencilerine 1000 yakın eğitim seti dağıttık ve dağıtmaya da devam ediyoruz. Başkan olmamız taktirde eğitim anlamında ilçemize çok sayıda yatırım kazandıracağız”
“KUZEY ŞEHİRLER KURACAĞIZ”
Ahmet Kürüm; “Kuzey Şehir adında projemiz olacak” Bu projemiz 2 etaptan oluşacak. Bu projemizin de sözünü aldık. Kuzey Şehir 1 projemiz TOKİ mantığında olacak. TOKİ evlerinde faydalanamayan vatandaşlarımız için 80 konut yapacağız. Ödemeleri de TOKİ ödemelerine benzer olacak. 
Kuzey Şehir 2 projemizde villa şeklinde olacak. Bu projemizde amacımız, Baskilli olup da il dışında yaşayan vatandaşlarımızı ilçemize çekmek
İlçemizin yetiştiği çok önemli bürokratlarımız ve iş insanlarımız var onları ilçemize çekeceğiz. Şuanda ilçemizde konut sıkıntısı hat safhada, ilçemize yapacağız konutlarla ilçemizin konut sıkıntısını gidermiş olacağız”    
“BASKİL MERKEZDE İNTERNET ÜCRETSİZ OLACAK”
Yapacağı bazı projeler hakkında bilgiler vermeye devam eden MHP Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kürüm, “İnşallah Belediye Başkanlığı bizlere nasip olursa ilçemiz merkezinde internet ücretsiz olacak. Öğrencilerimiz istedikleri kadar interneti kullanabilecek. Çoğu öğrencimizin, evinde internet yok bu projemiz sayesinde öğrencilerimiz ders çalışırken interneti ücretsiz kullanacak. Diğer öğrencilerimizden geri kalmayacak”
“İŞSİZ GENCİMİZ KALMAYACAK”
Kürüm; “İlçemizin en büyük sorunlarından biri de işsizliktir. İlçede iş bulamayan vatandaşlarımız, ilçemizi terk ediyor. Biz, bunun önüne geçmek için ilçemize 8 büyük yatırım kazandıracağız. Bunların ön sözleşmesini yaptık. Başkan olmamız taktirde en kısa sürede bunları hayata geçireceğiz. Biz, görevden asla korkmayız. Çalışmaktan asla yorulmayız. Gece gündüz ilçemizi kalkındırmak için çalışacağız. Allah nasip eder, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin oluru ile Belediye Başkanlığı adaylığımız uygun görülürse, İlimiz milletvekili Gözümüzün Nuru Semih Işıkver,Uç Beyimiz İl Başkanımız Yunus Bal’ın öncülüğünde ve değerli büyüğümüz Baskil İlçe Başkanımız Vehbi Genç’in desteği Baskil’imize hizmetlerimizle çağ atlatacağız” ifadelerine yer verdi.