Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
SİYASET

Bir vatansever bu tabloya katlanamaz ! 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, son günlerde yaşanan anormal kur artışlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bir vatansever bu tabloya katlanamaz ! 
Paylaş:

Başkan Akın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “AK Parti hükümeti döneminde devlet fabrika işletmez denilip, ülkemizin 100 yıllık birikimi 267 fabrikası satılmıştır. Milyarlarca dolarlık maden rezervlerimiz holdinglerin cebine konulmuştur. Yine ülkemizde tarım hayvancılık çökertilmiştir. Bundan dolayıdır ki  ülkemiz eti, buğdayı, şekeri, kağıdı, gıda ve sanayiye yönelik hammaddeleri ithal ediyor. Bunun anlamı şudur. Gıda ve sanayiye yönelik ürünler ithalattan dolayı dolara bağımlıdır. Dolar kurundaki artışlar bu yüzden anında raflara yansıyor ve yansımaya devam edecek. Bir vatansever bu tabloya katlanamaz. Önlemlerinin alınması şarttır.
DEVLET GÜDÜMLÜ KALKINMA PLANLARI DEVREYE KONULMALI 
Gelen bakanların hepsinin politikası aynıdır. Bu krizlerden asla vergi, borç, faiz ve özelleştirme ile çıkılamaz. Bir an önce israf, ihmal ve istismara son verilmelidir. Özelleştirme bir gaflettir terkedilmelidir. Devlet güdümlü kalkınma önceliklerimiz arasına alınmalıdır ve yüksek sanayi tesisleri kurulmalıdır. Montajcı üretim anlayışı bırakılmalıdır. Hammaddesine kadar üretim anlayışı ikame edilmelidir. Holdinglerin cebine konulan madenler tekrar ele alınmalı, gerekirse kamulaştırılmalı ve bu madenlere dayalı tesisler kurulmalıdır. Yine bir an önce tarımsal sulamalar tamamlanmalı gıda ithalatına son verilmeli, süt inekleri dağıtılmak suretiyle hayvan sayısı arttırılmalı ve et ithalatına son verilmelidir. 
HAKİKATİ KONUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ ! 
Muhterem hemşehrilerim, 
Milletimizin selameti, Devletimizin bekası için Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı olarak hakikati söylemeye devam edeceğiz. Milletimizi  bir şekilde yanıltıp oylarını alıp milletimizi felakete sürükleyenlere asla müsade etmeyeceğiz. Yanlışları konuşacağız, doğruları söyleyeceğiz, kamuoyu oluşturacağız. Ve ardından bize yetki verildiği anda biz en büyük ve en hayırlı hizmetleri getireceğiz. Hepinizi en derin saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi. 

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.