Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
EKONOMİ

Bingöl’de TYP ile 354 kişi alınacak

Bingöl İş-Kur Bingöl Müdürü Cevdet Baycuman, Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde 354 kişinin işe alınacağını bildirdi.

Bingöl’de TYP ile 354 kişi alınacak
Paylaş:
Bingöl İş-Kur Bingöl Müdürü Cevdet Baycuman, Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde 354 kişinin işe alınacağını bildirdi.
Bingöl’de TYP ile 354 kişi işe alınacak. 25 Ağustos’ta başlayacak başvurular 4 gün sürecek. Ardından asil ve yedekler için noter huzurundan kura çekilecek. 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan programın 10 Haziran 2024 tarihinde sona ereceği bildirildi.
Konu hakkında bilgi veren İş-Kur İl Müdürü Cevdet Baycuman, " 25 Ağustos’ta başlayan başvurular, 29 Ağustos’ta sona erecek. Asil ve yedek katılımcılar noter kurası ile belirlenecektir. Noter kuraları 01 Eylül 2023 tarihinde çekilecek. Başvurular, İş-Kur İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacaktır. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Programları 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak, 10 Haziran 2024 tarihinde sona erecek” dedi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.