“BASKİL’İMİZ ARTIK YATIRIM ALMASI GEREKİYOR”
MHP Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kürüm, “Baskil’imiz, ülkemizin önemli ilçeleri arasında yer alıyor. Ama istenilen düzeyde hiç bir zaman hizmet alamamış. Standart belediyecilik hizmetleri yanı sıra ilçemize yatırım kazandırılması gerekiyor. Gençlerimize iş kapısı açmamız gerekiyor ki ilçemizi terk edip başka yerlerde ekmeğini aramasın. Ben ve ekibim ilçemiz için 8 tane büyük yatırım kazandıracak güçteyiz. Allah nasip eder Belediye Başkanlığı şahsıma nasip olursa yatırımlarımızın sözünü aldık ön sözleşmelerini de imzaladık. Bizler, kaldırım yapmayı, yol yapmayı ve belediyelerin görevi olan hizmetleri proje olarak görmüyoruz. Nasıl, memur kendisine verilen görevi yapması gerekiyorsa bir Belediye Başkanı da belediyeciliğin rutin görevlerini yapmak zorundadır.” dedi.
“MHP KADROLARI GÖREVE HAZIR” 
MHP’li Belediyelerinin ülkemizde belediyecilikte önemli işlere imza attığının altını çizen Aday adayı Kürüm; “Partimize gönül vermiş Belediye Başkanlarımız Ülkemizin illerinde, ilçelerinde ve beldelerinde belediyecilik anlamında çok önemli işlere imza atıyor. İnşallah Baskil ilçemizde de MHP kadroları göreve geldiğinde Baskil’imiz hak ettiği hizmetleri alacak. Ben ya da üç diğer aday adayı arkadaşımızdan biri ilçemizde belediye başkanı olursa ilçemiz; yatırım, turizm ve tarım anlamında önemli hizmetlere kavuşacaktır”
“GENÇ OLMAMIZ AVANTAJ”
MHP Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kürüm, “Baskil ilçemizin her karışına hakimim Allah’a şükür bilgi ve birikimiz Belediye Başkanlığını yapmamıza yetecek kadardır. Bazı art niyetli kişiler benim yaşımın genç olduğunu ifade ederek bizleri kötülemeye çalışıyorlar. Fatih Sultan Mehmet Han İstanbul’u 21 yaşında fethetti. Bir göreve bir kişi getirilecekse o kişinin yaşına bakılmaz, onun bilgi birikimine bakılır. Yaşla bilgi birikimin olunduğu hiçbir yerde görülmemiştir. Allah nasip eder, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin oluru ile Belediye Başkanlığı adaylığımız uygun görülürse, İlimiz milletvekili Gözümüzün Nuru Semih Işıkver,Uç Beyimiz İl Başkanımız Yunus Bal’ın öncülüğünde ve değerli büyüğümüz Baskil İlçe Başkanımız Vehbi Genç’in desteği ile inşallah gece gündüz çalışarak vatandaşlarımıza ayrım yapmadan Baskil ilçemize en güzel hizmeti yapacağız” ifadelilerine yer verdi.