Saadet Partisi İl Başkanı Abdullah Akın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir ziyaret gerçekleştirdi. Akın, Öğretmenevi’ne giderek öğretmenlerin gününü kutlamak ve şükranlarını iletmek amacıyla karanfil takdim etti.
Akın, yaptığı açıklamada, "Eğitim camiasının önemi büyük. Öğretmenlerimiz, toplumun geleceği için çaba sarf ediyorlar ve bu önemli çalışmalarıyla her zaman takdiri ve saygıyı hak ediyorlar. Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyen bir inancın mensupları olarak, öğretmenlerimizin ne kadar değerli olduklarını bir kez daha göstermek ve minnettarlığımızı iletmek için buradayız. Tabi Muhterem İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Yiğit’le tevafuken karşılaştık. Bu vesileyle Sayın İl Müdürümüzünde öğretmenler gününü tebrik ediyorum. Tüm öğretmenlerimize saygılar sunuyorum." dedi.
Öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet eden ve onların talep ve önerilerini dinleyen Akın, eğitimin önemine vurgu yaparak, öğretmenlerin fedakarlıklarını takdir ettiğini ifade etti.Öğretmenler de yapılan bu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın’a teşekkür ettiler.