Aday Adayı Kürüm, vatandaş ve esnafları ziyaret ederek taleplerini dinliyor ve Belediye Başkanı olması taktirde ilçeye yapacağı yatırımlar hakkında bilgiler veriyor.
“BİZDE ASLA BEN OLMAZ, BİZ OLUR”
Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren MHP Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kürüm, “6-7 aydır sahadayız. Esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla sürekli olarak iç içeyiz. Esnaflarımızı dinliyoruz, belediye başkanı olmamız taktirde ilçemize kazandıracağız yatırımlar hakkında vatandaşlarımıza bilgiler veriyoruz”. Dedi.
“HEMŞEHRİLERİMİZİN İLGİSİNDEN ÇOK MEMNUNUZ” 
Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kürüm, “Biz, bu yola çıkmamızın tek gayesi ilçeme hizmet etmektir. Bizde asla ben olmaz, biz olur.6- 7 aydır aralıksız şekilde seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçemizde adım atmadığımız elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmadı. Seçim çalışmalarımız artarak devam edecek. İlçemiz için 18 tane yatırım sözü veriyoruz. İlçemize bu yatırımları getirdiğimizde ilçemiz kalkınacak ve yüzlerce gencimize istihdam sağlamış olacağız. Allah nasip eder, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin oluru ile Belediye Başkanlığı adaylığımız uygun görülürse, İlimiz milletvekili ve uç beyimiz Semih Işıkver ve İl Başkanımız Yunus Bal’ın öncülüğünde inşallah gece gündüz çalışarak partimizin bayrağını Baskil Belediyesine asacağız. Adaylık bizlere nasip olmasa da adayımız içinde aynı şekilde çalışacağımızın kimsenin kuşkusu olmasın bir kez daha yenilemek istiyorum “Bizde asla ben olmaz, biz olur” dedi.