Başta Elazığ olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde hizmet sektöründe adından söz ettiren Ziver Holding, çalışmalarını son derece titizlikle sürdürerek yapılan hizmetleri ülkemizin menfaatleri doğrultusunda gerçekleştiriyor. Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, ülke çapında yapılan hizmetlerin devlet yararına olduğunu ve istihdam alanında önemli bir ölçü oluşturduğunu söyledi. Demirci, yapılan hizmetlerin ve iş dünyasının içerisinde bulunduğu durumu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a iletti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Ziver Holding’i yaptığı hizmetler ve istihdam noktasında teşekkür etti.
DEMİRCİ: ÜLKEMİZE HİZMET VE İSTİHDAM NOKTASINDA Kİ GELİŞİMİMİZİ; CUMHURBAŞKANI YARDIMCIMIZ TEŞEKKÜR ETTİ
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ın, gerek istihdam gerekse de yapılan hizmetler noktasında Ziver Holding’i takdir ettiğini söyleyen İş İnsanı Demirci; “Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Yılmaz’ın çalışmalarımızı ve istihdam alanındaki gelişimimizi takdir etmesi yaptığımız hizmetlerin doğruluğunu bir kez daha gösterdi. Her zaman olduğu gibi ülkeme ve hemşehrilerime hizmet etmekten asla kaçınmam ne olursa olsun hizmet etmeye devam edeceğiz.
Ziver Holding olarak geldiğimiz nokta devlet nezdinde takdir ediliyor. İstihdam ağımızı genişleterek devletimize gerekli hizmetler vermek için her zaman çalışacağız” ifadelerini kullandı.