Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
EĞİTİM

UDER’den öğretmenlere zorbalıkla mücadele eğitimi

UDER, Avrupa Birliği desteğiyle Ağrı’daki ilkokul öğretmenlerini zorbalığa karşı bilinçlendirdi.

UDER’den öğretmenlere zorbalıkla mücadele eğitimi
Paylaş:
UDER, Avrupa Birliği desteğiyle Ağrı’daki ilkokul öğretmenlerini zorbalığa karşı bilinçlendirdi.
Ulusal Çocuk Hakları Derneği (UDER) tarafından Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı desteğiyle yürütülen "Zorbalıkla Mücadelede Hep Birlikte" projesi kapsamında, Ağrı’da ilkokul sınıf öğretmenlerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.
UDER Başkan Yardımcısı ve Uzman Psikolojik Danışman Ekrem Bölek’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde, öğretmenlere akran zorbalığının türleri, öğrenciler üzerindeki etkileri ve okul ortamında kullanılabilecek önleyici ve müdahale edici stratejiler hakkında bilgi verildi.
Etkinlikte, öğretmenlerin sınıf içi gözlemlerinde daha dikkatli olmaları, öğrencilere güvenli bir öğrenme ortamı sunulması ve zorbalığa maruz kalan çocukların etkin şekilde desteklenmesi gerektiği vurgulandı.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EĞİTİM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.