Türkiye’nin ilk Elazığ’ın tek kurumsal çocuk kulübü olan Sınav Çocuk Kulübü’nde 2024-2025 eğitim öğretim yılında bilingual (çift dilli) eğitim dönemi başlıyor. Yenilikçi ve öğrenci merkezli eğitim anlayışına sahip olan çocuk kulübü, kazandıran ve deneyimli eğitimci kadrosuyla güçlü adımlar atmaya devam ediyor. 
Erken kayıt dönemi avantajlarıyla birlikte, sadece akademik alanda değil aynı zamanda sosyal-kültürel ve spor alanında da öğrencilere öncü olmaya devam eden Sınav Çocuk Kulübü, geleneksel eğitim modelinden sıyrılıp, yeni dönemle birlikte ikinci yabancı dil eğitimi vereceğini belirtti. 
Yabancı dil öğretmiyoruz, yeni bir dil edinimini sağlıyoruz!
Yoğun akademik çalışmalar sonucunda hayata geçirilecek olan bu projede, ‘öğretmiyoruz, edindiriyoruz’ ilkesiyle ilerlediğini belirten çocuk kulübü, dört temel beceriye dayalı (dinleme-okuma-konuşma-yazma) yabancı dil eğitiminde, çift dilli eğitimin odaklanma ve problem çözme yeteneklerini artırdığı, çok yönlü düşünme ve analiz etme yeteneğinin geliştiği, aynı zamanda çocuklara bu dillerin sahip olduğu kültürleri tanıma fırsatı sunduğunu ve farklı bakış açısına sahip olmasına yardımcı olduğunu belirterek, yenilikçi adımlarla ilerlemeye devam ediyor. 
Profesyonel eğitim koçluğu ile birlikte eğitim teknolojisinden yararlanarak eleştirel bakış açısına sahip olan, kurumun özgün yayınları ile denemelerin yapıldığı ve daha birçok yenilik ve başarıların peşinden koştuğu Sınav Çocuk Kulübü’nün yepyeni projelerinden yararlanmak, geleceğin teminatı olan çocuklarınızın hayatına yön vermeniz için sizlerin de tercihi Sınav Çocuk Kulübü olsun.