Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Muhtar Adayı Ramazan Kil; Abdullahpaşa Mahallesinin her karışına hakim olduğunu ve mahallenin sorunlarını çok iyi bildiğini ifade etti.
“ABARTILI PROJELER YERİNE, MAHALLENİN GERÇEK SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Abdullahpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Kil, “Adaylığımı açıkladıktan sonra seçim çalışmalarımıza aralıksız şekilde devam ediyoruz. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Çocukluğumuz, gençliğimiz ve ekmek mücadelemiz yıllardır Abdullahpaşa Mahallesinde geçti. Mahallemizin her karışını çok iyi biliyoruz. İlimizin en güzel mahalleri arasında olan Abdullahpaşa Mahallesinde sorunları çözmek için Belediyemiz ve resmi kurumlarla çok iyi diyalog kuracağız. Muhtarın yetki ve sorumluluklarını çok iyi biliyoruz. Vatandaşlarımıza abartılı ve yapılamayacak projelerle gitmiyoruz. Zaten esnaflarımız ve vatandaşlarımız muhtarın yapabileceği işleri çok iyi biliyor. Biz, esnafımızın ve mahalle sakinlerimizin her zaman iyi ve kötü gününde yanında olacağız”
“İMAR HAK-SEN’İN SORUNLARINI BİLİYORUZ VE ÇÖZECEĞİZ”
Abdullahpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Kil, “Mahallemizin önemli yerleşim yerleri arasında yer alam İMAR HAK-SEN konutlarında ulaşım sorunu çok büyük. Akşam ve gündüz vatandaşlarımız, ulaşımda sıkıntı yaşıyor. Ben de orada ikamet ettiğim için bu sorunu ben ve ailem de yaşıyor. Allah nasip eder Abdullahpaşa Mahallesi muhtarlığı bizlere nasip olursa ilk çözeceğimiz sorun bu olacak. Ayrıca, İMAR HAK-SEN’de bulunan istinat duvarlarında sürekli çökmeler oluyor bu sorunu kalıcı olarak çözmek için gerekli girişimlerde bulunacağız. Çıktığımız bu yolda bizlere sonsuz destek veren mahalle sakinlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.