Abdullahpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Kil, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
“GENÇLERİMİZ İÇİN YENİ SEMT SAHASI KAZANDIRACAĞIZ”
Abdullahpaşa Mahallesi’nin ihtiyaçlarını çok iyi bildiklerini dile getiren Ramazan Kil; “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onların gönüllerince eğleneceği yeni semt sahası yapacağız. Semt sahası yapmak için Belediyemize gerekli girişimlerde bulunacağız. Biz, semt sahası yapacağımız yeri belirledik. Görev bizlere nasip olursa Belediyemiz de belirlediğimiz alanı uygun görürse bu yaz semt sahasını mahallemize kazandırmış olacağız. Seçim çalışmalarımızda çocuklarımız bizlerden semt sahası istiyorlardı. İnşallah çocuklarımıza semt sahasını kazandıracağız”.
“KARAÇALI ÇEŞMELERİNİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ”
Abdullahpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Kil, “Mahallemizde bulunan karaçalı çeşmelerinin sayısı yetersiz. Mahalle sakinlerimiz, karaçalı çeşmelerinin yetersiz olduğunu bizlere defalarca söylediler. Bizler de vatandaşlarımızın isteklerine duyarsız kalamayız. Mahallemizin karaçalı çeşmelerine uzak yerlerine yeni karaçalı çeşmeleri yapılması için gerekli girişimlerde bulunacağız. Ve mahallemize yeni karaçalı çeşmeleri kazandıracağız. Ayrıca mevcut karaçalı çeşmelerinde sular çok kesiliyor. Bunun da önlemini alacağız”.
“BAYANLARIMIZ AİLELERİNE MADDİ DESTEK SAĞLAYACAK”
Muhtar Adayı Ramazan Kil, “Abdullahpaşa Mahallesinde bulunan pazar alanın kapalı olarak yapıldıktan sonra bayanlarımızın el emeği göz nuru olarak yaptıkları ürünlerini satması için kermes düzenleyeceğiz. Bayanlarımız, bu ürünleri satarak aile ekonomsine katkı sağlamış olacaklar. Bu kermese kesinlikle işletme sahibi kişilerin stant açmasına müsaade etmeyeceğiz. Sadece mahallemizde ikamet eden bayanlarımız stant açacak. Stant açacak bayanlarımızdan kesinlikle hiçbir ücret talep etmeyeceğiz”.
“MAHALLEMİZDE YENİ PARK VE OYUN ALANLARINA İHTİYAÇ VAR”
Abdullahpaşa Mahallesinin yeni parklara ve oyun alanlarına ihtiyaç duyduğunu söyleyen Ramazan Kil; “Mahallemizin TOKİ yerleşkelerinde yeterli sayıda oyun alanları var. Ama mahallemizin belli yerlerinde park alanlarına ihtiyaç var. Ve parklarımızın bazılarında oyun alanları eksik ya da kullanılamaz durumda. İnşallah görev bizlere nasip olursa gerekli girişimlerde bulunarak yeni parklar ve oyun alanlarının yapılmasını sağlayacağız”.
“ALT YAPI ÇALIŞMALARI NEDENİYLE YOLLARIMIZDA BOZULMALAR VAR”
Abdullahpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Kil, “Mahallemizde yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle yollarımızda bozulmalar meydana geldi. Vatandaşlarımız, bu konuda şikayetçiler altyapı çalışmaları bittikten sonra Belediyemizle istişarelerde bulunarak mahallemizdeki bozulan yollarımızı yapacağız. Bizler, mahallemizin sorunlarına ve ihtiyaçlarına hakimimiz. Muhtarlık görevi bizlere nasip olursa gece gündüz çalışacağız”. Dedi.