Abdullahpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Kil, seçim çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.
Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Muhtar Adayı Ramazan Kil, vatandaşlara Mahalle için yapacağı çalışmalar hakkında da bilgiler veriyor.
“İNŞALLAH SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”
Mahalle sakinlerinden büyük destek gördükleri ifade eden Abdullahpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Kil, “Adaylığımızı açıkladıktan sonra gece gündüz demeden seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sandıklar,  açıklana kadarda bu çalışmalarımız devam edecek. Biz, mahallemizin her karışına hakimiz. Mahallemizin sorunları çok iyi biliyoruz” 
İMAR HAK-SEN’İN ULAŞIM SORUNU ÇÖZECEĞİZ
“Mahallemizin önemli yerleşim yerleri arasında yer alam İMAR HAK-SEN konutlarında ulaşım sorunu çok büyük. Akşam ve gündüz vatandaşlarımız, ulaşımda sıkıntı yaşıyor. Muhtarlık bizlere nasip olursa ilk çözeceğimiz sorun bu olacak. Ayrıca, Bu bölgede bulunan istinat duvarlarında sürekli çökmeler oluyor bu sorunu da kalıcı olarak çözeceğiz”
“MAHALLEMİZE KAPALI PAZAR ALANINI KAZANDIRACAĞIZ”
“Mahallemizde bulunan pazar yerini mutlaka kapalı hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. Yazın sıcaktan kışın da yağıştan vatandaşlarımız mağdur oluyor. Abdulahpaşa’mıza Allah’ın izniyle kapalı pazar alanını kazandıracağız”
“MAHALLEMİZE 2. PTT ŞUBESİ GEREKİYOR”
“Mahallemizde bulunan bir tane PTT şubesi yeterli değil, vatandaşlarımız bu konuda mağdur oluyor. İnşallah mahallemize ikinci PTT şubesini kazandıracağız”
“ORTAK ATM MAHALLEMİZE GEREKLİ”
“Mahallemizde bazı bankaların ATM’leri var ama ortak ATM’miz yok. Vatandaşlarımız bazı bankaların ATM’leri olmadığı için mağduriyet yaşıyor. Bu mağduriyeti gidermek için Mahallemize ortak ATM kazandıracağız”
“GENÇLERİMİZ İÇİN YENİ SEMT SAHASI KAZANDIRACAĞIZ”
“Çocuklarımız için mahallemize yeni semt sahası yapacağız. Semt sahası yapacağımız yeri belirledik. Görev bizlere nasip olursa Belediyemiz de belirlediğimiz alanı uygun görürse bu yaz semt sahasını mahallemize kazandırmış olacağız”
 “KARAÇALI ÇEŞMELERİNİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ”
“Mahallemizde bulunan karaçalı çeşmelerinin sayısı yetersiz. Mahallemize, yeni karaçalı çeşmeleri yapılması için gerekli girişimlerde bulunacağız. Ve mahallemize yeni karaçalı çeşmeleri kazandıracağız. Ayrıca mevcut karaçalı çeşmelerinde sular çok kesiliyor. Bunun da önlemini alacağız”
“BAYANLARIMIZ AİLELERİNE MADDİ DESTEK SAĞLAYACAK”
Mahallesinde bulunan pazar alanın kapalı olarak yapıldıktan sonra bayanlarımızın el emeği göz nuru olarak yaptıkları ürünlerini satması için kermes düzenleyeceğiz. Bayanlarımız, bu ürünleri satarak aile ekonomisine katkı sağlamış olacaklar. Kermeste sadece mahallemizde ikamet eden bayanlarımız stant açacak. Stant açacak bayanlarımızdan kesinlikle hiçbir ücret talep etmeyeceğiz”
“MAHALLEMİZDE YENİ PARK VE OYUN ALANLARINA İHTİYAÇ VAR”
“Mahallemizin belli yerlerinde park alanlarına ihtiyaç var. Ve parklarımızın bazılarında oyun alanları eksik ya da kullanılamaz durumda. İnşallah görev bizlere nasip olursa gerekli girişimlerde bulunarak yeni parklar ve oyun alanlarının yapılmasını sağlayacağız”
“ALT YAPI ÇALIŞMALARI NEDENİYLE YOLLARIMIZDA BOZULMALAR VAR”
“Mahallemizde yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle yollarımızda bozulmalar meydana geldi. Altyapı çalışmaları bittikten sonra Belediyemizle istişarelerde bulunarak mahallemizdeki bozulan yollarımızı yapacağız” dedi.