İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, seçim çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.
Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz, Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top,Lokantacılar ve Tatlıcılar Oda Başkanı Zülfü Tarhan, Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Ferhat Evsen, Elazığ Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik ve Ak Hazar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Özer Macit’i ziyaret etti.
“ODA BAŞKANLARIMIZI BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİZ”
Ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, “Bugün seçim çalışmalarımız kapsamında Esnaf Odaları Başkalarımızı ziyaret ettik. Kendilerine bizleri kabul ettikleri için teşekkür ederim. Biz, yönetim anlayışımızda birlik ve istişare içinde olacağız. Bende ilimizde esnaflık yapıyorum ve esnaflarımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Allah, nasip eder Belediyemiz, iyi kadrolara geçerse esnaf oda başkanlarımızla esnaflarla ilgili bir karar alırsak onlarla istişare ederek karar alacağız. Seçim gezilerimizde esnafımızın çok sorunu olduğunu gördük. Belediye başkanı olursak her ay düzenli olarak bir meslek dalı ile genişletilmiş toplantı yapacağız”.
“ODA BAŞKANLARI GENÇ BAŞKANA BAŞARILAR DİLEDİ” 
Oda başkanları da ziyarette İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül’e başarılar dileyerek  “Belediye Başkan Adayımız, genç ve esnaflıktan gelme olduğu için esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyor. Başkan adayımıza çıktığı yolda başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdiler.