İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor.
İyi Parti İl Başkanı Habip Yaşar, il teşkilatı ve İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül cumartesi pazarında vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya geldi.
“PAZAR FİYATLARI EL YAKIYOR”
Seçim gezisi sonrası açıklamalarda bulunan İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, “Seçim çalışmalarımız kapsamında cumartesi pazarında vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir araya geldik. Şahsıma ve partimize ilgi alakalarından dolayı vatandaşlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Vatandaşlarımız, eskiden kilolarca aldığı ürünleri artık tane olarak alıyor. Bu durum gerçekten bizleri çok üzüyor. Ülkemizi bu hale getirenlere ve her seçim öncesi doğalgaz bulanları ben pazara davet ediyorum. Kendileri saraylarda yaşarken, ejder meyvesi yerken vatandaşlarımız ekonomik dar boğazda. Vatandaşlarımızın mevcut hükümete güveni kalmamış, çoğu vatandaşlarımız artık oy kullanmaya dahi gitmek istemiyor. Ama kimse ümitsizliğe kapılmasın bu ülkede iyi kadrolar var. 31 Marttan sonra bu gidişe vatandaşlarımız artık dur diyecek”
“TÜM SEMT PAZARLARIMIZI KAPALI VE MODERN ŞEKLE GETİRECEĞİZ”
“ İlimizde bulunan tüm semt pazarlarını kapalı ve modern şekle getireceğiz. İlimizde bulunan pazarlarımız çoğu kapalı değil bizler göreve geldikten sonra ilimizde bulunan tüm semt pazarlarımızı kapalı hele getireceğiz. Bu semt pazarlarında haftada bir gün bayanlarımız el emeği göz nuru ürünlerini satması için onlara tahsis edeceğiz. Ve bayanlarımızdan hiçbir ücret talep etmeyeceğiz. Bayanlarımız, aile ekonomileri katkı sağlayacaklar. Şunu ifade etmek istiyorum. Bayanlarımız kesinlikle esnaf olmayacak. Sadece ev hanımlarımız ürünleri satacak. İyi kadrolar sahadayız, 31 Mart’tan sonra Ülkemizde inşallah çoğu belediyelerde liyakatli kadrolar görevi devir alacak” dedi.