İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül; Elazığ’ın istişare kültürü ile yönetilmediğini ifade ederek “İlimizde çoğu yöneticilerimiz istişare yönetimini benimsemiyor. Her şeyi ben biliyorum düşencesindeler. Nasip olur bizler, göreve gelirsek ilimizin her kesimi ile istişare içinde olacağız” dedi.

İyi Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, teşkilat mensupları ve İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, ASRİAD Elazığ Şube Başkanı Erkan Demir ve dernek üyelerini bir araya geldi.
Dernek üyelerine projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Adayı Burak Özgül,üyelerin merak ettiği soruları cevaplandırdı.
Daha sonra İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül ve teşkilat üyeleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu’nu ziyaret etti.
Özgül, ziyaret sonrası kurum personelleriyle de bir araya geldi.
Seçim çalışmaları sonrası açıklamalarda bulunan İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, “Yoğun şekilde seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda ASRİAD Elazığ Şubesini ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Bizleri ağırlayan Başkanım Erkan Demir’e ve Müdürümüz Hikmet Şişecioğlu’na çok teşekkür etmek istiyorum. Biz, çalışmalarımıza son güne kadar devam edeceğiz. İyi kadrolar göreve geldiğinde Belediyelerimiz adil ve şeffaf yönetimle tanışacak. Kapalı kapılar arkasında kesinlikle ihale pazarlığı olmayacak. Bizler tüm ihalelerimizi canlı olarak yayınlayacağız. İnşallah Elazığ, hak ettiği hizmeti bizimle alacak” ifadelerine yer verdi.