Seçim çalışmaları kapsamından Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, Elazığ İl Özel İdaresi ve Elazığ Adliyesinde çalışanları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İyi Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, İl Teşkilatı ve İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş’i makamında ziyaret etti.

İl Özel İdaresi personellerini de tek tek ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, kendisi ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Seçim gezilerine kapsamında daha sonra Elazığ Adliyesini ziyaret eden İl Teşkilatı ve İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, burada vatandaşlarla ve çalışanlarla bir araya geldi.

“ PROJELERİMİZİ HALKIN İHTİYAÇLARINA YÖNELİK HAZIRLADIK”

Ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, “Seçim çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdürüyoruz. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş’i ve İl Özel İdaresi personellerini ziyaret ettik. Bizleri, kabul eden Genel Sekreterimiz Ali Şiş’e çok teşekkür ederim. Daha sonra Elazığ Adliyesini ziyaret ettik. Burada vatandaşlarımız ve çalışanlarımızı ziyaret ettik. Bizlere, gönüllerini açan çalışanlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Allah nasip eder, Belediye yönetimini kazanırsak  ‘Kantin Kart’ projemizle ihtiyacı olan tüm öğrencilerimize maddi destek sağlayacağız. Ben, gözlerimle şahit oldum. Paraları olmadığı için bir tostu iki bölüp yiyen kardeşleri gördüm. Biz, bunlara müsaade etmeyeceğiz. ‘Kantin Kart’ projemizle ihtiyacı olan öğrencilerimize kart vereceğiz. Okul kantinlerinde istedikleri ürünü yiyebilecekler. Ayrıca bu proje ile kantinci esnaflarımıza destek olmuş olacağız” dedi.