Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
EĞİTİM

Öğretmenlerden oyun alanına renkli dokunuş

Ağrı’nın Diyadin ilçesinde öğretmenler örnek bir çalışmaya imza attı.

Öğretmenlerden oyun alanına renkli dokunuş
Paylaş:
Ağrı’nın Diyadin ilçesinde öğretmenler örnek bir çalışmaya imza attı.
Ağrı’nın Diyadin ilçesine bağlı Yukarı Dalören İlkokulu öğretmenleri, örnek bir çalışmaya imza attı. Öğrencilerin oyun oynarken daha keyifli vakit geçirebilmeleri için okul bahçesindeki oyun alanlarını kendi imkânlarıyla boyayarak yenilediler.
Okulun fiziki şartlarını iyileştirmek ve çocukların sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen bu gönüllü çalışma, hem öğrenciler hem de veliler tarafından büyük takdir topladı. Öğretmenler, okul dışı zamanlarında ellerine fırçaları alarak zemin üzerindeki sek sek, yılan oyunu ve diğer çeşitli oyun alanlarını renklendirerek çocukların kullanımına hazır hale getirdi.
Yukarı Dalören İlkokulu öğretmenleri, bu tür küçük dokunuşların öğrencilerin motivasyonuna büyük katkı sağladığını vurgularken, amaçlarının daha güzel ve eğlenceli bir eğitim ortamı sunmak olduğunu ifade ettiler.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EĞİTİM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.