Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
SAĞLIK

Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği

Genç İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Sağlık Haftası münasebetiyle bir program düzenlendi.

Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği
Paylaş:
Genç İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Sağlık Haftası münasebetiyle bir program düzenlendi.
Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, Belediye Başkanı Kemal Tartar, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program, İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ve öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından müzik dinletisi yapıldı. Program, öğrenciler tarafından sahnelenen “Sağlıkta Şiddet” isimli gösteri ve “Ameliyat” isimli tiyatro oyunu ile sona erdi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SAĞLIK Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Muşspor evinde hata yapmak istemiyor

Akışın sonuna geldiniz.