Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
EĞİTİM

Kars’ta 5. Bilim ve Sanat Şenliği

Kars’ta Prof. Dr. Fahrettin Kırzıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi’nce hazırlanan 5. geleneksel bilim ve sanat şenliğinin açılışı gerçekleştirildi. Şenlikte TÜBİTAK ve TEKNOFEST’te dereceye giren projeler de yer aldı.

Kars’ta 5. Bilim ve Sanat Şenliği
Paylaş:
Kars’ta Prof. Dr. Fahrettin Kırzıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi’nce hazırlanan 5. geleneksel bilim ve sanat şenliğinin açılışı gerçekleştirildi. Şenlikte TÜBİTAK ve TEKNOFEST’te dereceye giren projeler de yer aldı.
Çeşitli branşlardaki atölyeler ve sergi büyük ilgi topladı. Serginin açılışının ardından ziyaretçiler hem sergiyi gezdi hem de dereceye giren projeleri inceledi.
Şenlikte 13 farklı atölye ile yıl boyunca hazırlanan 7 farklı ürünlerin sunulduğu serginin bulunduğunu ifade eden Prof. Dr. Fahrettin Kırzıoğlu Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ali Kasım Bulut, “Bölge ve Türkiye yarışmalarında TÜBİTAK ve TEKNOFES’te başarılı olan, derece alan öğrencilerimizin projeleri de yer alıyor. Geri dönüşüm malzemelerden el yapımı ürünler ve çok sayıda projeler yer alıyor. Amacımız tamamen öğrencilerimizin bilime ve sanata olan farkındalığını arttırmak, onları bu alanda yılsonunda hem bir hediye manasında hem de güzel bir etkinlik olarak hizmet sunmaktır. Sergimiz 1 hafta açık olacaktır ve tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.
Öte yandan sergi 1 hafta boyunca açık kalacak.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EĞİTİM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.