31 Mart seçimlerinde İYİ Parti’den Elazığ merkez adayı ve Keban Belediye Başkan Adayını açıklandı. İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, parti olarak kendi adayları ve müstakil siyasetleri ile millete hizmet edeceklerini söyleyerek, “Önümüzdeki seçimlerde kendi adaylarımızla hür ve müstakil siyasetimizle aziz milletimizin karşısına çıkıyoruz” dedi. Yaşar,  Elazığ Merkez ve Keban İlçesi’nde partilerinden belediye başkan adayı olan isimleri açıkladı. YAŞAR:

“KAMUOYUYLA BULUŞTURMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK VE ŞEREF DUYUYORUZ

Yaşar, “Bugün bu salonda hep birlikte yine bir kutlu yola çıkıyoruz. Pırıl pırıl genç kardeşlerimiz yanımızda, partimizin çeşitli kademelerinde görev almış aktif siyaset içerisinde bulunmuş merkez adayımız Burak Özgül, Keban Başkan Adayımız geleceği vaat eden Keban’ı değişimi ve dönüşümü getirme arzusunda bulunan Feyzi Çakmak beyefendi inançlı heyecanlı, azimli kardeşlerimizin İYİ Parti Elazığ adayları olarak bugün huzurunuzda bulunmaktan onları kamuoyuyla buluşturmaktan büyük mutluluk ve şeref duyuyoruz” dedi.

ÖZGÜL: “ELAZIĞ’A GÜNEŞ GİBİ DOĞACAĞIZ”
 İYİ Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, Elazığ’ın sorunlarını bildiklerini belirterek; “Bu şehirde doğmuş bu şehirde büyümüş ve bu şehirde ticaret yapan bir kardeşiniz olarak şehrimizin sorunlarını gençlerimizin, kadınlarımızın, yaşlılarımızın, esnaflarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Kibirden uzak mütevazi bir yönetim anlayışı ile bütün sorunlarımızı çözeceğiz. Projelerimizle Elazığ’a güneş gibi doğacağız” dedi.


ÇAKMAK: “BU GÖREVE TALİP OLDUM”

 İYİ Parti Keban Belediye Başkan Adayı Fevzi Çakmak’ta, yapılacak olan seçimlerde partilerinin başarı ile çıkacaklarına inançlarının tam olduğunu söyleyerek, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde başarılı olacağımıza kalpten inanıyorum bundan hiçbir kuşkum yok. Başarılı olacağız, niçin başarılı olacağız çünkü halkımızın sorunlarını biliyoruz, dertlerine vakıfız. Çünkü çalışkanız, birikimliyiz, dürüstüz. 1 Nisan 2024 tarihinde dürüst, çalışkan bir belediye nasıl olur göstereceğiz. Bunu hiç kuşkusuz el birliğiyle sizin desteğinizle yapacağız. Halkımız ve ilçemiz Keban için değişim ve dönüşüme ihtiyaç olduğunu hepimiz biliyoruz bunun farkındayız bu nedenle 30 yıllık kamu görevini bırakarak bu göreve talip oldum” dedi.