Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
EĞİTİM

Hakkarili öğrenciler İstanbul gezisinden mutlu döndü

İlim Yayma Cemiyeti Hakkari Şubesi öncülüğünde düzenlenen 9. İstanbul Kültür Gezisi’ne katılan öğrenciler kente mutlu döndü.

Hakkarili öğrenciler İstanbul gezisinden mutlu döndü
Paylaş:
İlim Yayma Cemiyeti Hakkari Şubesi öncülüğünde düzenlenen 9. İstanbul Kültür Gezisi’ne katılan öğrenciler kente mutlu döndü.
İlk defa İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini gezen Hüseyin Çelik İmam Hatip Anadolu Lisesi ve Hakkari Fen Lisesi öğrencileri, geziden son derece memnun kaldıklarını ifade ettiler. Öğrenciler 5 günlük kültür gezisinde Eyüp Sultan Camii, İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkezi, Pierre Loti Tepesi, Mehmet Akif Ersoy ve Necip Fazıl Kısakürek’in mezarları, Panorama 1453 Tarih Müzesi, Yavuz Sultan Selim Camii, Fatih Camii ve Sahn-ı Seman Medresesi, Mihrimah Sultan Camii, Süleymaniye Camii, Beyazıt Camii ve Meydanı, Sarayburnu, İslam Bilim ve Teknoloji Tarihi Müzesi, Ayasofya Camii, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii, Çamlıca Tepesi, Çamlıca Camii ve Üsküdar Kız Kulesi gibi önemli tarihi ve kültürel mekanları ziyaret etti.
Gezinin sonunda boğaz turu yapan öğrenciler, gezinin düzenlemesinde katkısı olan Hakkari Valisi Ali Çelik başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EĞİTİM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.