Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
SPOR

Hakkari’de futsal müsabakaları sona erdi

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen futsal müsabakaları sona erdi.

Hakkari’de futsal müsabakaları sona erdi
Paylaş:
Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen futsal müsabakaları sona erdi.
30 okuldan 360 sporcunun katılımıyla gerçekleşen müsabakalar, spor salonunda büyük heyecana sahne oldu. Kızlarda Spor Lisesi, erkeklerde ise Hakkari İbni Sina Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi il birincisi oldu.
Dereceye giren okul takımları için düzenlenen ödül töreninde, başarılı sporculara kupaları ve madalyaları takdim edildi.
Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, turnuvanın başarılı bir şekilde tamamlandığını belirterek, birinci olan takımların 14-16 Mart tarihleri arasında Kars’ta düzenlenecek bölge müsabakalarına katılacağını açıkladı.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.