Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
SİYASET

'Gazi Caddesi İstiklal Caddesi gibi olacak; yeniden hayat bulacak'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi…

'Gazi Caddesi İstiklal Caddesi gibi olacak; yeniden hayat bulacak'
Paylaş:

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akın seçim ziyaretleri kapsamında Gazi Caddesi’ni ziyaret etti. Esnafı ve vatandaşlar ile bir araya gelen Akın, Elazığ için hazırladığı 40 stratejik 10 tamamlayıcı projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.
Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Elazığ’ı karış karış dolaşıp her vatandaşa dokunuyor. Gazi Caddesi’nde esnafı ziyaret eden Akın vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşırken her vatandaşın derdini dinleyip Elazığ için Elazığlılar için hazırladığı projeleri anlatıp destek istiyor.
“BİZ PROJELERİMİZİ VATANDAŞ ODAKLI HAZIRLADIK”
50’liler Çarşısında esnafları dinleyen Akın; “Çarşımızı restore edeceğiz Gazi Caddesi’nden tramvay geçecek burası yeniden hayat bulacak. Bunları vatandaşımız ve esnafımız ile istişare ederek hayata geçireceğiz ben yaptım oldu mantığıyla değil. Bizim projelerimiz vatandaş odaklı hazırlandı. Vatandaşımızı esnafımız sahada dinledik notları aldık ve bunları proje haline getirdik.”

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.