Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
SAĞLIK

Erzurum’da 289 işletmeye denetim

Erzurum’da işletmelere yönelik denetimler devam ediyor.

Erzurum’da 289 işletmeye denetim
Paylaş:
Erzurum’da işletmelere yönelik denetimler devam ediyor.
Erzurum’da yem, gıda ve gıda ile temas eden madde, malzeme üreten işletmelere yönelik 24-31 Ocak 2025 tarihleri arasında; 289 denetim yapılmış olup denetimlerde olumsuzluk tespit edilen hususlarda işletmelere idari yaptırım kararı uygulandı.
Erzurum Valiliği tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Analize dayalı yapılan çalışmalarda 7 adet numune alınmıştır. Tüketicilerin her an ulaşabilecekleri Alo 174 gıda hattı ile gelen 20 başvuru değerlendirilmiştir” denildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SAĞLIK Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Türk profesör dünyada ikinci sırada

Akışın sonuna geldiniz.