Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akın seçim ziyaretleri kapsamında İzzetpaşa Mahallesi’ni ziyaret etti. Esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Akın, Elazığ için hazırladığı 40 stratejik 10 tamamlayıcı projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.
Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Elazığ’ı karış karış dolaşıp her vatandaşa dokunuyor. Çay ocaklarını ziyaret eden Akın vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşırken her vatandaşın derdini dinleyip Elazığ için Elazığlılar için hazırladığı projeleri anlatıp destek istiyor.
VATANDAŞLAR PROJELERİ TAKDİR EDİYOR
Akın’ın projelerini dinleyen bir vatandaş; “Sizi dinliyorum açık oturumlarda takdir ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi.
Akın yaptığı açıklamada; “Üreticiden tüketiciye eti, sütü, peyniri, tereyağını aynı Et Balık Kurumu toplayıp paketleyip vatandaşımızla buluşturacağız. Vatandaşımızın, emeklinin birini iki etmek için çalışacağız. Bunu nasıl yapacağız işte bu projeyle yapacağız ekmeğimizi halk ekmek fabrikasından ucuza alacağız, bu saydığımız ürünleri ucuza alacağız böylelikle birimiz iki, ikimiz üç olacak geçim sıkıntısı yükü hafifleyecek. Gençlerimize iş alanı açacağız gençlerimiz çalışacak hem ailelerinin yükünü azaltacak hem de kendi yuvalarını kuracak” dedi.