Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
EKONOMİ

Elazığ’da ’Anadolu Buluşmaları’ etkinliği

Türk Çimento tarafından ‘Anadolu Buluşmaları’ etkinliğinin 7’ncisi Elazığ’da gerçekleştirildi.

Elazığ’da ’Anadolu Buluşmaları’ etkinliği
Paylaş:
Türk Çimento tarafından ‘Anadolu Buluşmaları’ etkinliğinin 7’ncisi Elazığ’da gerçekleştirildi.
Elazığ’da Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde Türk Çimento tarafından 7’ncisi düzenlenen ‘Anadolu Buluşmaları’ etkinliği, Ticaret Sanayi Odası Murat Zorluoğlu Konferans Salonu’nda yapıldı. Çimento sektöründeki sorunların ele alındığı etkinliğe Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Türk Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk Çimento Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir, Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Açık ve çimento sektöründeki iş adamları katıldı.
Toplantıda çimento sektörünün önemli isimlerinin faaliyetleri hakkında bilgi vereceklerini belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, “Bu kıymetli buluşmanın amacı, sektörün önündeki engelleri atlatmak, karşılaştıkları zorlukları görmek ve birlikte hareket ederek daha güçlü adımlar atmaktır. Türk çimentonun değerli yöneticileriyle birlikte bugün burada Elazığ ve bölgemizdeki çimento sektörünün geleceğini şekillendirme yolunda önemli adımlar atacağımıza inanıyorum. Bu toplantıya katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

EKONOMİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Uzmanından antibiyotik uyarısı

Akışın sonuna geldiniz.