“Ülkemize yapılacak en büyük yatırım eğitime yapılan yatırım” olduğunu ifade eden MHP Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kürüm, Baskil’de 840 öğrenciye eğitim seti desteğinde bulundu.


 Okullarda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Ahmet Kürüm, kendisinin de eğitimci olduğunu ve her zaman öğrencilerin ve meslektaşlarının yanında yer alacağını söyledi.


“EĞİTİME DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”
MHP Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kürüm; “En sevindiğim ve duygulandığım an, verdiğimiz küçük bir hediye olan kitaplarımızı alan öğrencilerimizin gözlerinde mutluluğu görmektir.6-7 aydır, ilçemizde bulunan okullarımızı ziyaret ediyoruz. Öğrencilerimize kendi gücümüz neticesinde kitap desteğinde bulunuyoruz. Biz, Belediye Başkanı olalım olmayalım eğitime desteğimiz devam edecektir. Allah nasip eder Belediye Başkanı olursak da eğitim kesinlikle benim kırmızı çizgim olacaktır. Öğrencilerimize belediyemizin tüm imkanlarını sunacağız. Çünkü öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir.


 “BASKİL’E KOLEJ KURACAĞIZ”
Aday Adayı Ahmet Kürüm, “Baskil ilçemize bir kolej kuracağız. Bunun sözünü aldık. İnşallah Belediye Başkanlığı görevi bize nasip olursa ülkemizin önemli bir iş insanından ilçemize kolej kurma sözünü aldık. İlçemizde bulunan öğrencilerimiz daha Elazığ merkeze ve Malatya’ya gitmesine gerek kalmayacak. Kendi ilçesindeki koleje gidecek. Baskil ilçemize yapacağımız yatırımlarla 5 yılda çağ atlatacağız.
Allah nasip eder, patimiz de uygun görür bizi aday gösterir ve kazanırsak yapacağımız yatırımlarla ve gece gündüz demeden çalışarak Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi İlimiz milletvekili, uç beyimiz Semih Işıkver’i ve İl Başkanımız Yunus Bal’ı mahcup etmeyeceğiz Allah’ın izniyle” dedi.