Temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelen Demir ve Fakıbaba, Partililer ile buluştuktan ve daha sonra esnafı ziyareti gerçekleştirdi.
Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir ve İyi Parti Ankara Milletvekili Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, partililerle buluştu.
“PARTİMİZ 3. SIRADA”
İyi Parti Ankara Milletvekili Eşref Fakıbaba, “Anket sonuçlarına göre İyi Parti’nin üçüncü sırada olduğunu söylerken, “Gençlerin ve kadınların önünün açılması gerek. Yoksulluk sınırı 52 Bin 900 TL yaşanan süreçte yoksulluğun bile lüks olduğunu ifade etti.
“ŞEFFAF BİR YÖNETİM ANLAYIŞI İLE SEÇİMLERE GİRİYORUZ”
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir, iyi partinin halkın önceliklerini dikkate alarak şeffaf bir yönetim anlayışı ile seçimlere girdiğini söyledi.
“ADAYLARIMIZ İDDİALI”
İyi Partili olmanın cesaret ve özveri istediğini söyleyen İyi Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, “Adaylarımız ile bu şehirde iddialı olduğumuzu göstereceğiz.” dedi.
“PARTİMİZ GÜÇLÜ ADAYLARLA SEÇİME GİRİYOR”
İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, İyi Partinin 81 ilde güçlü adaylar ile seçime girdiğini vurguladı. Özgül, “Türkiye’de İyi partimiz çok iyi sonuçlar alacak. Elazığ’da da seçim çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Allah’ın izniyle 31 Mart’ta çok iyi sonuçlar alacağız”
“KEBAN’DA DİKKATLİ ÇALIŞIYORUZ”
İyi Parti Keban İlçe Belediye Başkan Adayı Feyzi Çakmak, seçime az bir süre kala Keban’da dikkatli bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi.
Genel Başkan Yardımcısı Ali Demir ve İyi Parti Ankara Milletvekili Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, öncülüğündeki heyet daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
İyi Parti Genel Heyet daha sonra esnaf ziyareti ile programına devam etti. Ziyaretlerde esnafın sorun ve talepleri dinlenerek destek istendi. İyi Partili olmanın cesaret ve özveri istediğini söyleyen İyi Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, “adaylarımız ile bu şehirde iddialı olduğumuzu göstereceğiz.” dedi.