MHP Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kürüm, Baskil ilçesinde seçim çalışmalarına aralıksız şekilde sürdürüyor.
Başkan Aday Adayı Ahmet Kürüm, vatandaşlara ve esnaflara ilçeye kazandıracağı yatırımlar hakkında bilgiler aktararak vatandaşlarında taleplerini dinliyor.
“BASKİLLİLERDEN GENÇ ADAY ADAYINA DESTEK”
Baskilli vatandaşlar; “MHP Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Kürüm’ün başkan olması taktirde ilçeye kazandıracağı yatırımları çok önemsiyoruz. İlçemizin istihdama ihtiyacı var. İnşallah genç belediye başkan adayımız aday olur ve belediye başkanı seçilir. İlçemiz hak ettiği hizmetleri alır” 
“BASKİL EN İYİ HİZMETİ HAK EDİYOR”
Ahmet Kürüm; “Baskil’imiz ilimizin en önemli ilçeleri arasında yer almasına rağmen 20 yıldır istenilen düzeyde yatırım alamadı. Her zaman bu süreçte belediyenin yapması gereken asli görevleri hizmet olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Baskil ilçemize belediyenin asli görevlerinin yanında yatırım gelmesi gerekiyor. İnşallah belediye görevi bizlere nasip olursa 8 tane büyük yatırımı ilçemize kazandıracağız. Bu yatırımları da 3 yıl içinde hayata geçireceğiz. Bu yatırımlar getirdiğimizde gençlerimiz kendi ilçesinde ekmeğini kazanacak. İlçemizin nüfusu hiçbir zaman azalmayacak aksine artacak. Öncelikle Belediye Başkanın ufku çok geniş olması gerekiyor. Ufku dar olan insanlar vatandaşlarımıza hizmet edemez. Bizler, koltuğa oturmaya değil gece gündüz çalışamaya geliyoruz. Baskil’imiz en iyi hizmeti almayı hak ediyor…”

 “GARİBANIN YANINDA OLACAĞIZ”
MHP Baskil Belediye Başkanı Ahmet Kürüm; “Allah’ın izniyle Baskil’de gariban kimseyi bırakmayacağız. Gariban vatandaşlarımız bizlere gelmeyecek biz onlara gideceğiz. Biz, Türk Milleti olarak kimseden bir şey istemeyiz. Bunun için bizler halkımıza gideceğiz. Ama bunu bazıları gibi reklam olarak kullanmayacağız. Yapacağımız yardımları kimse görmeyecek ve bilmeyecek. Bizim bu konuyla ilgili güzel atasözümüz var; "Bir elinin verdiğini öbür elin görmesin" mantığında olacağız.  Belediyemiz öncülüğünde yardım derneği kuracağız. Bu dernek vasıtasıyla ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza gerekli yardımları yapacağız” dedi.