2024 Yerel Seçimleri'nde Elazığ Belediye Başkanlığı’na tekrar aday gösterilen ve havalimanında vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Şahin Şerifoğulları, temasları kapsamında ilk olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen programda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları daha sonra önce merkez hizmet binası personelini, ardından da Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü ile EBUAŞ personelini ziyaret etti. 
Başkan Şerifoğulları’nı ziyaretleri esnasında minik bir kız çocuğu sürprizle karşıladı. Başkan Şerifoğulları’na olan sevgisini seslendirdiği şarkı ile dile getiren kız çocuğu ile Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yakından ilgilendi.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Başkan Şerifoğulları, “Görev süremiz boyunca şehrimiz için örnek bir belediyecilik ortaya koyduk. Altyapıdan üstyapıya, marka projelerden çevresel yatırımlara, sosyal belediyecilik hizmetlerinden kültürel faaliyetlere şehrimizi kıymetli yatırımlarla buluşturduk. Sessiz sedasız şehrimizi hizmet ve eserlerle geleceğe hazırladık. Her birinize fedakarlıklarınız ve gayretleriniz için teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin teveccühleriyle inşallah ikinci beş yılımızda da gece gündüz demeden umutla, heyecanla ve kararlılıkla daha güçlü ve daha güzel yarınlar için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.