Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
SİYASET

Başkan adayı Septioğlu, esnaflarla buluşmaya devam ediyor 

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek “Hayırlı Ramazanlar” dileklerinde bulundu.

Başkan adayı Septioğlu, esnaflarla buluşmaya devam ediyor 
Paylaş:

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu seçim çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. 
Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluştu, sorunları dinledi, şehrin geleceğine ilişkin istişarelerde bulundu. Ramazan ayının başlaması nedeniyle esnaf ve vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Başkan Adayı Septioğlu, “Rahmetin, merhametin, mağfiretin, huzur ve bereketin ayı, Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor, bunun için Rabbime hamd ediyorum. On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifin, ülkemize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini, başta Filistin olmak üzere mazlum kardeşlerimiz için de kurtuluşa vesile olmasını diliyorum.” Dedi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.