Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi…
Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akın seçim ziyaretleri kapsamında Şehit İlhanlar Caddesi’ndeydi. Esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Akın, Elazığ için hazırladığı 40 stratejik 10 tamamlayıcı projeleri hakkında vatandaşlara bilgi verdi.
Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın Elazığ’ı karış karış dolaşıp her vatandaşa dokunuyor. Şehit İlhanlar Caddesi’ni ziyaret eden Akın vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşırken her vatandaşın derdini dinleyip Elazığ için Elazığlılar için hazırladığı projeleri anlatıp destek istiyor.
“ŞEHİT İLHANLAR CADDESİ YENİDEN BİR CAZİBE MERKEZİ OLACAK”
Esnafının sorunlarını dinleyen Akın sorunları tek tek not alarak; Esnaflarımız ile görüştük sorunlarını dinledik ve not aldık. Bu sorunlar istişare ile halledilir. Esnaflar toplanacak hem vatandaşların hem de esnafın istediği şekilde sorunlar çözülecek. Siz kimseye randevu vermezseniz, esnafı dinlemezseniz bu sorunları çözemezsiniz yıllardır da çözemediniz. Kentsel dönüşüm ile birlikte buraları planlayacağız esnaf çeşitliliği artacak ve burası yeniden bir cazibe merkezi olacak.” dedi.