Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akın seçim ziyaretleri kapsamında Abdullahpaşa Mahallesini ziyaret etti. Semt pazarında pazarcı esnafı ve mahallede bulunan çay ocakları ile kahvehaneleri ziyaret eden Akın, 7’den 70’e herkesi kapsayan projeleri hakkında pazarcı esnafına ve vatandaşlara bilgi verdi.
AKIN: “KISMİ DEĞİL TÜM PAZAR ALANINI KAPATIP, DÜZENLEYECEĞİZ”
Akın hazırladığı projeler hakkında bilgi vererek; “Tüm pazarlara inşallah abdesthane, tuvalet, mescit ve dinlenme alanı yapacağız. Kısmi değil tüm pazar alanını kapatıp, düzenleyeceğiz.  Ayrıca sebze haline soğuk hava deposu yaparak yazın sıcaktan dolayı bozulmayı önlemek için hemşehrilerimizin taze meyve ve sebzeye ulaşmasını temin edeceğiz. Ve inşallah pazarcılarımızla istişareden kopmayacağız” dedi.
AKIN’IN PROJELERİ PAZARCI ESNAFINI MEMNUN ETTİ 
Akın’ın projelerini dinleyen pazarcı esnafı hazırlanan projelerin hayata geçmesi kendilerini memnun edeceğini söyleyerek desteğimiz sizinle ifadelerine yer verdi. 
AKIN: “İLİN EKONOMİK KALKINMASINDA DA BİZZAT BELEDİYE SORUMLUDUR”
Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın semt pazarının ardından Abdullahpaşa Mahallesi’nde bulunan çay ocaklarını ve kahvehaneleri ziyaret ederek şu açıklamalarda bulundu; “Hepinizin malumu memleketimizin insanları işsizlik, geçim sıkıntısı, evsizlik ve temel hizmetlerin eksikliği ile boğuşuyor. Bunları ortadan kaldırmak için kapsamlı projelerimi sizlere arz ettim. Belediyecilik kanunu açıktır. İlin ekonomik kalkınmasında da bizzat belediye sorumludur. Ekonomik kalkınmayı bırakın temel hizmetleri alamadığımız bir dönemdeyiz. Bundan dolayıdır ki 30 bin gencimiz işsizdir. Hepinizin evinde ya torunu ya yeğeni ya da bizzat kendisi işsizdir. İşsizlik aslen aile müessesini yok eder. Aile yok olursa ahlak yok olur. Gelince yapacağımız ve yaptıracağımız yatırımlarla hemşehrilerimize inşallah iş alanı açacağız. Memleketimizin yıkılmış mahallelerini imar ve inşaa edip ekonomik ve sosyal hayatı canlandıracağız. Söylemekten imtina ediyorum ama şu delik deşik asfaltları yenileyeceğiz. Su kesintileri olmayacak ki zaten bunlar yapılması mecburi hizmetlerdir. Ben ferasetinize güveniyorum ve desteğinizi istiyorum. Hepiniz saygı ve sevgiyle selamlıyorum."