Yoğun bir katılımla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener belediye başkan adaylarını tanıtarak partisinin seçim beyannamesini de açıkladı.
İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül ve ilçe belediye başkan adaylarına seçim çalışmalarında başarılar dileyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “31 Mart’tan sonrası Elazığ için en iyisi olacak” dedi.
“31 MART’A KADAR SAHADA OLACAĞIZ”
Aday tanıtım toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in katımıyla aday tanıtım toplantımız çok yoğun katılımla gerçekleştirdik. Allah Nasip ederse 31 Mart’tan sonra Türkiye için en iyisi olacak, Elazığ için en iyisi olacak” dedi.
“KENDİME VE PARTİME ÇOK GÜVENİYORUM”
Belediye Başkan Adayı Özgül; “Aday tanıtım toplantımıza İl Başkanımız, parti yönetimiz, belediye başkan adaylarımızla katıldık. Çok yoğun katılımla gerçekleşen toplantımızda 81 ilin belediye başkan adaylarımızı tanıtan Genel Başkanımız Belediye başkanlarımıza başarılar dileyerek partimizin seçim beyannamesini açıkladı.
Allah nasip ederse seçim çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza kendimizi anlatacağız, projelerimiz hakkında bilgiler vereceğiz.31 Mart’a kadar gece gündüz çalışacağız. Şuanda partimizde birlik ve beraberlik içinde ben kendime ve partime çok güveniyorum.31 Mart seçimlerinde en iyi sonucu alacağız ve Elazığ için en iyisi olacak” dedi.