Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
SPOR

Erzincanlı atıcılardan 5 madalya

Erzincanlı atıcılar Mersin’deki Okul Sporları Türkiye Şampiyonası’ndan 5 madalya ile döndü. Havalı tüfekte 2 gümüş, 3 bronz kazandılar.

Erzincanlı atıcılardan 5 madalya
Paylaş:
Erzincanlı atıcılar Mersin’deki Okul Sporları Türkiye Şampiyonası’ndan 5 madalya ile döndü. Havalı tüfekte 2 gümüş, 3 bronz kazandılar.
Erzincanlı sporcular Okul Sporları Havalı Silahlar Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası’nda toplamda 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.
Madalya kazanan sporcular:
Genç Bayanlar Havalı Tüfek bireysel kategorisinde Elif Melike Polat bronz madalya.
Genç Erkekler Havalı Tüfek bireysel kategorisinde Kerim Can Karanlık bronz madalya.
Genç Bayanlar Havalı Tüfek takım yarışmalarında Elif Melike Polat, Nisanur Özatalay ve Irmak Sancak’tan gümüş madalya.
Yıldız Bayanlar Havalı Tüfek disiplininde Esila Ravza Arslan, gümüş madalya.
Yıldız Erkekler Havalı Tüfek kategorisinde Emre Can Sezgin bronz madalya.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.