Haber Elazığ - Elazığ Haber
Haber Elazığ - Elazığ Haber
politika

CHP’den, Genel Başkan Özel ve Elazığ Milletvekili Erol açıklaması

CHP İletişim Merkezi, Genel Başkan Özgür Özel ile Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un arasında yaşandığı belirtilen tartışmaya ilişkin açıklama yaptı.

CHP’den, Genel Başkan Özel ve Elazığ Milletvekili Erol açıklaması
Paylaş:
CHP İletişim Merkezi, Genel Başkan Özgür Özel ile Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un arasında yaşandığı belirtilen tartışmaya ilişkin açıklama yaptı.
Edinilen bilgilere göre önceki gün, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol arasında, kapalı düzenlenen kapalı milletvekili toplantısı sırasında sözlü tartışma yaşandı. CHP Genel Başkanı Özel ve Milletvekili Erol arasında yaşanan tartışma kısa sürede sona erdi.
Yaşanan olayın ardından CHP İletişim Merkezi, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Genel Başkanımız Özgür Özel ile Elazığ Milletvekilimiz Gürsel Erol arasında, önceki günkü kapalı milletvekili grubu toplantısında yaşanan bir diyalog, bazı basın-yayın organlarınca maksatlı olarak çarpıtılmaktadır. Eskiye dayanan kişisel dostlukları bulunan Genel Başkanımız ile milletvekilimiz arasında geçen diyalogda, parti kültürüne aykırı bir ifade kullanılmamış, kendi aralarındaki hukukla da bağdaşmayan bir davranışta bulunulmamıştır" denildi.

Bu haber Haber Elazığ - Elazığ Haber tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

politika Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.